kontakbg

Panyadia solusi CG arsitéktur kalayan amanah & ngahargaan

Naha milih INV?

Kami salah sahiji pausahaan rendering 3D pangalusna sabab urang paduli syarat customer deeply.Jasa rendering arsitéktur 3D kami gancang sareng hargana.Sarta kami geus disadiakeun jasa rendering profésional ka rébuan konsumén di sakuliah dunya.

INFORMASI naon anu dibutuhkeun pikeun ngamimitian?

Sakur inpormasi ngeunaan proyék anjeun ngabantosan.Model 3D, file CAD (rencana lantai, élévasi, rencana situs) bakal nandaan awal anu saé.Upami anjeun ngan ukur gaduh sketsa kasar ngeunaan ideu, atanapi ngagambar rencana lantai sareng barang-barang, urang ogé tiasa ngerjakeunana.

NAON PROSES KERJA ANJEUN PIKEUN VISUALISASI?

1.Informasi Koléksi - urang ngumpulkeun sakabeh informasi ngeunaan proyék.Ieu ogé kalebet Project Briefing dimana urang netepkeun arah visual pikeun gambar.Kami ogé ngabahas pencahayaan & gaya pikeun cocog sareng lokasi proyék sareng target demografi.
2.Camera Angles - kami bakal nyadiakeun 4-6 view pilihan pikeun tiap gambar sapanjang kalawan saran urang sorangan.Anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun milih sudut anu paling ngagambarkeun pangembangan anjeun.
3.Previews & Revisions - sanggeus kami nampilkeun sawangan kahiji, anjeun bakal boga 2-3 rounds révisi pikeun fine-tune desain anjeun sarta finalize gambar.

Sabaraha lami PROYEK RENDERING ARSITEKTUR BIASA?

Rendering 3D tiasa nyandak mana waé ti sababaraha dinten dugi ka saminggu.Sababaraha proyék anu langkung kompleks tiasa nyandak sakedik deui.Hayu urang terang sateuacanna upami aya wates waktu dina proyék anjeun supados urang tiasa ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyocogkeun jadwal anjeun.

SABARAHA HARGANA?

Gumantung kana ukuran, lokasi, sareng saluran pamasaran anu dipilih, aya sarat minimum pikeun rendering 3D, sareng anggaran tiasa béda-béda sacara signifikan.Eusian formulir kontak kami sareng sababaraha inpormasi ngeunaan proyék anjeun anu bakal datang, sareng kami bakal uih deui ka anjeun ASAP.

Ninggalkeun Pesen Anjeun