00d0b965
  • Warta pausahaan
  • Warta Industri
  • AUTA GROUP & INV hadir apartemen high-end anu aya di Adelaide, AU

    AUTA GROUP & INV hadir apartemen high-end anu aya di Adelaide, AU

    Towering Luhureun Kota, Nangtukeun Kota Center Auta Presents nu Finest Elite Apartment (Adelaide, SA, Australia) Victoria Tower Adelaide (VTA) reueus dimekarkeun ku Grup Auta.Grup Auta br...
  • SHENZHEN CONSERVATORY MUSIK

    SHENZHEN CONSERVATORY MUSIK

    Gao Shan Liu Shui ngakibatkeun pamahaman utmost "musik" dina budaya Cina.Bukit leuweung anu subur sareng danau anu bersih nyiptakeun setting anu sampurna pikeun ngarancang konservatorium di sekitar ide anu dibagikeun ieu ...
  • SWA GROUP meunang pasanggiri desain Lansekap Kota Baru Lihu

    SWA GROUP meunang pasanggiri desain Lansekap Kota Baru Lihu

    Dina 7 Pébruari, hasil review kompetisi internasional pikeun desain lansekap wewengkon inti Lihu Kota Anyar dirilis.Grup SWA (unit utama) + Desain Arsitéktur Guangdong a...

Ninggalkeun Pesen Anjeun