00d0b965

AUTA GROUP & INV hadir apartemen high-end anu aya di Adelaide, AU

auta

Towering Luhureun Kota, Nangtukeun Puseur Kota
Auta Nampilkeun Apartemen Elit Pangsaéna (Adelaide, SA, Australia)

Victoria Tower Adelaide (VTA) dikembangkeun ku Auta Group.Auta Group nyangking 10 taun pangalaman karajinan & arsitéktur dina industri perumahan Adelaide, ngembang sareng Adelaide (SA, Australia), Auta ngartos kumaha leres-leres hirup di kota anu indah ieu.Kami narékahan pikeun ningkatkeun kualitas hirup unggal Adelaidean, ngahontal nilai komunitas anu langkung luhur, sareng ngukir éstétika unik kota kalayan arsitéktur seni.Victoria Tower Adelaide sacara ati-ati nyiptakeun ampir 300 sét apartemen kualitas luhur sareng 9-tingkat sipat komersil high-end, nyetél tingkat kualitas internasional anu énggal, sareng muka éksplorasi anu henteu terbatas pikeun kahirupan anu bakal datang.

auta2
auta3
auta4

Pikeun langkung rinci ngeunaan Victoria Tower Apartment, kirimkeun email ka kami.

waktos pos: Sep-13-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun