00d0b965

Kompetisi Internasional pikeun Desain Schematic of Jinghe Kota Anyar Budaya & Seni Center

CDC

(Puseur Seni Budaya Zhuhai-Gambar ku INV)

Ngaran proyék

Kompetisi Internasional pikeun Desain Schematic of Jinghe Kota Anyar Budaya & Seni Center

Lokasi Proyék

Jinghe Kota Anyar, Xixian Area Anyar, Propinsi Shaanxi

Organisasi

Host

Xixian New Area Jinghe Kota Anyar Industrial Development Grup Co., Ltd.

Pangatur

Shaanxi Xixian Area Anyar Jinghe Kota Anyar Urban Konstruksi Investment Co., Ltd.

Panyadia jasa piwuruk

Shenzhen Ehow R & D Center

Kontak

Daisy +86-13312968676 (Waktos Beijing, Senén dugi ka Jumaah, 9:00-18:00)

Surélék:competition@ehow.net.cn

Ihtisar Proyék

Proyék Pusat Budaya & Seni Kota Anyar Jinghe perenahna di kaléreun Jalan Binhe 1st di Kota Anyar Jinghe, wétaneun Jalan Huanhu, kiduleun Jalan Hubin 4, sareng kuloneun Jalan Jinghe 7.Kalayan Jinghe Avenue salaku watesna, éta dibagi kana plot kalér-kidul.Plot di kalér Jinghe Avenue nyaéta lahan JG04-32B pikeun Fase I, sareng plot di kidul nyaéta lahan JG04-128 pikeun Fase II.

Indikator perencanaan pikeun lahan Tahap I JG04-32B: Luas lahan sakitar 8802 méter pasagi (kira-kira 13,20mu), lahan dianggo pikeun fasilitas budaya (A2), FAR saheulaanan nyaéta 1,3 (desain nangtung 5m di luhur taneuh salaku ± 0, rohangan dina 0-5m dianggap rohangan bawah tanah, dimana parkir, pertahanan hawa sipil sareng fasilitas sanésna henteu kalebet kana itungan FAR, sedengkeun fasilitas komersil sareng operasi sanésna kalebet kana itungan FAR), sareng kapadetan wangunan nyaéta kurang atawa sarua jeung 40% (diitung dina élévasi leuwih ti 5m, nu dihartikeun ku ± 0).Greenage langkung ageung atanapi sami sareng 35%.

Indikator pikeun lahan sabudeureun Phase I lahan JG04-32B:

Lahan JG04-32A: Lahan téh lahan komérsial (B1).Indikator perencanaan dina 0-5m: FAR≤0.7, dénsitas wangunan≤50% (desain nangtung 5m di luhur taneuh sakumaha ± 0, spasi dina 0-5m bisa dipaké pikeun parkir, pertahanan hawa sipil jeung fasilitas lianna, nu henteu kalebet kana itungan FAR, sedengkeun fasilitas komersil sareng operasi sanésna kalebet kana itungan FAR), greenage≥25%;indikator perencanaan luhur 5m: FAR≤0.1, greenage≥75%.Sakumna FAR lahan komérsial B1 nyaéta 1.2.Cadangan pikeun tahap hareup bakal dianggap.

Land JG04-32C: Lahan dipaké salaku lahan héjo publik (G1), FAR≤0.1, sarta greenage ≥75%.

Indikator perencanaan pikeun lahan Tahap II JG04-128: Luas lahan kira-kira 12271 méter pasagi (kira-kira 18,40mu), lahan dipaké pikeun fasilitas budaya (A2), FAR saheulaanan nyaéta 1,2 (desain vertikal nyokot 5m di luhur taneuh salaku ± 0, rohangan dina 0-5m dianggap rohangan bawah tanah, dimana parkir, alat-alat sareng fasilitas sanésna henteu kalebet kana itungan FAR, sedengkeun fasilitas komersil sareng operasi sanésna kalebet kana itungan FAR), sareng kapadetan wangunan kirang ti atawa sarua jeung 40%.Greenage langkung ageung atanapi sami sareng 35%.

Indikator lahan sabudeureun lahan Fase II JG04-128:

Land JG04-127-1: Lahan dipaké salaku lahan héjo publik (G1), FAR≤0.1, sarta greenage≥75%.

Land JG04-127-2: Lahan dipaké salaku lahan héjo publik (B1).Indikator perencanaan dina 0-5m: FAR≤0.7, dénsitas wangunan≤50% (desain nangtung 5m di luhur taneuh sakumaha ± 0, spasi dina 0-5m bisa dipaké pikeun parkir, pertahanan hawa sipil jeung fasilitas lianna, nu henteu kalebet kana itungan FAR, sedengkeun fasilitas komersil sareng operasi sanésna kalebet kana itungan FAR), greenage≥25%;indikator perencanaan luhur 5m: FAR≤0.1, greenage≥75%.

Sarat desain sakabéh:

1. sambungan lalulintas tilu diménsi tina plot dina sisi kalér jeung kidul Jinghe Avenue bakal dianggap, kalawan jangkungna jelas teu kirang ti 5,5m;

2. Skéma diwajibkeun mibanda rarancang ngahiji, kalawan palaksanaan bertahap;

3. Parameter desain kudu aya dina kaayaan tata statutory final.

Program utama Culture & Art Center kalebet perpustakaan, pusat budaya & seni, bioskop, musik, tarian, pagelaran drama tradisional, drama modéren, kaligrafi sareng paméran seni lukisan sareng fasilitas luang, katering sareng rekreasi.

Ruang lingkup desain konci: Ruang lingkup desain utama kompetisi nyaéta desain arsitéktur sareng bentang dua lahan A2 Fase I JG04-32B sareng Fase II JG04-128.

Ruang lingkup desain konseptual: Pikeun ngawangun Pusat Budaya & Seni sacara gembleng sareng ngabentuk beungkeutan sadayana, desain diwajibkeun nyayogikeun usulan konseptual pikeun lahan JG04-32A, JG04-127 sareng JG04-32C sareng bentang cross-street. overpass of Jinghe Avenue.

cdss

(Peta ruang lingkup penggunaan lahan)

Eusi Pasanggiri

Desain Schematic of Jinghe Kota Anyar Budaya & Seni Center.Sarat desain husus tunduk kana Desain Ringkes Kompetisi Internasional pikeun Desain Schematic of Jinghe Kota Anyar Budaya & Seni Center pikeun dileupaskeun dina tahap kadua.

Syarat Aplikasi

(1) Henteu aya wates kualifikasi pikeun agénsi desain pikeun nerapkeun kompetisi ieu.Boh agénsi desain domestik sareng internasional anu gaduh pangalaman desain anu relevan (badan hukum mandiri atanapi organisasi sanés anu gaduh kamampuan nanggung tanggung jawab sipil sacara mandiri) tiasa nerapkeun.Aplikasi salaku konsorsium diidinan pikeun ngabentuk aliansi anu kuat sareng kaunggulan pelengkap, kalayan henteu langkung ti 2 anggota konsorsium.Sajaba ti éta, unggal anggota konsorsium teu diwenangkeun nyieun aplikasi duplikat boh ku sorangan atawa ku gabung konsorsium béda jeung agénsi desain séjén.

(2) Prioritas bakal dibikeun ka agénsi desain jeung pangalaman dina proyék wangunan budaya umum badag, kayaning musium, galeri seni, aula paméran, sains & téhnologi museum, perpustakaan, galeri budaya jeung seni, jsb.

(3) Aplikasi ku individu atanapi sakelompok individu henteu ditampi dina kompetisi ieu.

(4) Tenaga desain anu milu dina kompetisi ieu kedah kadaptar sareng lembaga desain anu ngirimkeun aplikasi.

(5) Ngalamar wajib nyadiakeun dokumén aplikasi prakualifikasi luyu jeung sarat Dokumén Kompetisi.

(6) Ngalamar kedah ngalebetkeun dokumén aplikasi prakualifikasi ka tempat anu ditunjuk sateuacan 15:00 20 Januari 2022 (waktos Beijing), sareng lebet kana halaman wéb di handap ieu atanapi nyeken kode QR pikeun log in sareng ngadaptar inpormasi sateuacanna bates waktos:

http://hi07552w.mikecrm.com/oqYjaCs

cdsccds

Aturan Pasanggiri

Kompetisi ieu dibagi jadi dua tahap: tahap 1 - prakualifikasi, tahap 2 - kompetisi desain.

Tahap 1 - prakualifikasi

Host bakal nyetél panitia prakualifikasi sareng ngalaksanakeun tinjauan komprehensif ngeunaan dokumén aplikasi prakualifikasi anu dikintunkeun ku pelamar.Eusi ulasan kalebet reputasi industri ngalamar, kinerja proyék, panghargaan sareng tim anu diusulkeun dina proyék éta.Panitia prakualifikasi milih 3 instansi anu kapilih ngaliwatan kartu suara terbuka (dileungitkeun babak-babak) pikeun asup ka tahap kadua.Dina waktu nu sarua, 2 agénsi milu alternatif (kalawan ranking) dipilih, sarta agénsi alternatif bakal diganti dina urutan nalika agénsi shortlisted mundur.

Tahap 2 - kompetisi desain

3 agénsi daptar pondok bakal ngalebetkeun kiriman anu sah anu nyumponan sarat Desain Ringkes.Panitia review skéma ngadopsi hiji metodeu voting open-ballot (buleud-demi-buleud éliminasi) pikeun rengking tilu skéma jeung nempatkeun maju saran optimasi dina skéma tempat kahiji.Tempat kahiji nyaéta juara proyék ieu sareng bakal dileler kontrak pangwangunan proyék salajengna, sareng tempat kadua sareng katilu bakal nampi bonus anu saluyu.

Jadwal Lomba (Tentatif)

cdsff

Catetan: Sadaya waktos anu disebatkeun nyaéta waktos Beijing.Host ngagaduhan hak pikeun nyaluyukeun jadwal.Dina hal panyesuaian jadwal, Host bakal ngabéjaan pamilon via email.

Bonus sareng Biaya Pangwangunan Desain

Méja Alokasi Bonus

cdsfsf

Fee ngembangkeun Desain

Batesan luhur biaya pangwangunan desain proyék salajengna nyaéta RMB20 juta (kaasup pajeg, kalebet bonus RMB2,60 juta), sareng pamilon anu kadaptar kedah ngadamel cutatan dumasar kana eusi karya pangwangunan salajengna.Panitia bakal ngadamel rundingan komersil sareng juara kahiji, sareng nandatanganan kontrak pangwangunan skéma salajengna dumasar kana hasil rundingan anu saleresna, kalayan eusi padamelan kalebet desain skéma arsitéktur dina wates darat (ngahontal dugi ka persetujuan konstruksi pikeun skéma, di mana desain arsitéktur bakal ngahontal extent ngembangkeun desain), gawé babarengan dina tahap desain gambar konstruksi, gawé babarengan dina tahap konstruksi jeung karya konsultan lianna.

9.3 Biaya pangwangunan desain sareng bonus kompetisi ieu ditempatkeun dina RMB.Sakur pajeg anu timbul tina biaya anu ditampi bakal ditanggung ku pamilon, sareng invoice pamayaran pajak domestik Cina anu nyumponan sarat panitia kedah disayogikeun.Formalitas pembayaran anu relevan bakal diolah saatos hasil kompetisi diumumkeun.Témplat kontrak pangwangunan proyék salajengna sareng perjanjian pamayaran bonus bakal disayogikeun pikeun pamilon anu kadaptar sareng Ringkesan Desain dina tahap kadua.

9.4 Upami pamilon ngahadiran kompetisi ieu atas nama konsorsium, panitia bakal nandatanganan perjanjian pembayaran atanapi kontrak sareng anggota konsorsium.Lamun agénsi desain asing teu bisa ngumpulkeun RMB via rekening na, eta bisa authorize hiji badan légal sah tur bebas di Cina pikeun ngumpulkeun pangmayaran atas nama.

9.5 Lamun panitia review skéma yakin yén kiriman ti pamilon teu minuhan extent desain jeung sarat kompetisi ieu, Host moal mayar eta bonus atawa fee santunan desain.

9.6 Pamilon kedah nanggung sadaya biayana (kalebet biaya perjalanan sareng akomodasi) anu ditanggung dina kompetisi ieu.

Akuisisi Bahan

Situs wéb pikeun inpormasi kompetisi:

Website Komite Manajemén Shaanxi Xixian New Area Jinghe Kota Anyar:

http://jhxc.xixianxinqu.gov.cn/

Situs wéb Xixian New Area Jinghe New City Industrial Development Group Co., Ltd.:

http://www.jhncidg.com/

Situs wéb pikeun ngaunduh dokumén kompetisi:

Link: https://pan.baidu.com/s/1vfISiaLqjII50vqDVcdjZQ

Sandi: jhxc

Tumbu sumber: www.archrace.com

waktos pos: Jan-11-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun