00d0b965

Moxy Wétan Désa ku Rockwell Grup

Arsitéktur utama sareng studio desain Rockwell Group nembé ngaluncurkeun interior Moxy East Village.Hotél anyar mangrupikeun kolaborasi katilu Rockwell Group sareng merek saatos Moxy Times Square sareng Moxy Chelsea.Tempatna di seberang tempat musik anu terkenal Webster Hall sareng ngan ukur ngahalangan NYU sareng Union Square, Moxy East Village énggal-énggalna pikeun lingkungan anu dinamis sareng kantos-transformasi ieu.

Konsep desain Rockwell Group ngagungkeun patina anu beunghar di kota New York - lapisan anu dipikacinta ti jaman anu béda anu aya di unggal lingkungan atanapi bahkan dina hiji gedong.Pedalaman Moxy East Village gaduh pinggiran kota sareng ogé nampilkeun pamasangan seni bespoke ku seueur seniman kontemporer.Unggal lantai ngungkabkeun lapisan anu béda dina narasi lingkungan pikeun membangkitkan kenangan kota sareng nyiptakeun rasa panemuan pikeun sémah.

Rincian Desain

Lawang / Lobi

Reflecting tepi industri wewengkon urang, a palét bahan tangguh sapanjang lawang lanté dasar ngajadikeun kesan munggaran dina sémah anjog di Moxy East Village.Tempatna di handapeun tingkat jalan, témbok baja Corten ngalegaan ti adul ka lobi, sedengkeun beton anu mulus dina tangga lawang nyumponan baja hideung sareng detil beton anu dibentuk dina dewan.Dipangaruhan ku peran kota New York salaku inkubator pikeun pamandangan kreatif dissident taun 1970-an sareng 80-an dugi ka ayeuna, rohangan umum hotél-kaasup lobi, tanda tangan Moxy's 24-jam grab-and-go bar, sareng lounge- gaduh atah, katingal gritty diideuan ku seni lingkungan jeung pamandangan musik.Check-in desks ku seniman lokal Michael Sanzone Studio dijieun tina objék kapanggih sarta reminiscent tina antik patch-digarap.A tapestry grafis corétan ku studio basis LIC En Viu on témbok tukangeun desks check-in bleeds onto lantai nyieun jurus surreal eureun sémah dina lagu maranéhanana.Pindah sabudeureun hotél, desain Rockwell Grup urang terus kaget tur delights, lifts nu ngangkut sémah ti tingkat handap ka kamar tamu tingkat luhur jeung rooftop geus katimu salaku katalis pikeun robah.Panto lift baja blackened muka pikeun nembongkeun hiji interior jeung kaca takterhingga sarta grafik custom nu nembongan jadi diwangun ku emojis, bari staircase grand kalawan sasaruaan playful ka kabur seuneu New York City ngabalukarkeun sémah ka réstoran hotél.

Little Sister Bar & Lounge (Level C2)

Little Sister Bar kalayan siling barrelvaulted kayu-clad, strips of LEDs nekenkeun niche sarta aréa bar.

Turun kana lounge sub-cellar, tangga na ngagaduhan mural anu dicét semprot abstrak ku seniman Apex anu berbasis di San Fransisco sareng nuju ka rohangan anu ngarujuk kana sajarah jero New York, manjang deui ka jaman jaya-jayana.Ruang cavernous acan intim ieu dirangkul ku siling barrelvaulted kai-clad bari strips of LEDs nekenkeun niches jeung aréa bar, ngarobah warna pikeun nampung mood sareng acara.Di bar, lampu vintage sareng banquettes panjang anu diwarnaan permata nambihan kahaneutan bari ngalamun, panutup tembok pastoral petunjuk salajengna ngeunaan jaman bucolic New York.némpél méwah tambahan kaasup bar batu ku paeh tambaga bar jeung backbar mirrored, sarta seating buludru beureum kalawan accents kulit embossed di wewengkon VIP.

Panempoan parsial tina Little Sister Bar anu cavernous acan intim

Réstoran Cathédrale (Level C1)

Ruang makan utama triple-jangkungna Réstoran Cathédrale, langsir ngagantung tina siling tiasa ngarobih formasina

Kelompok2Kelompok3Kelompok4

The atah, spasi industri réstoran susunan adegan pikeun feasts outrageously decadent diatur dina enfilade subterranean.Rockwell Group parantos nyiptakeun lingkungan anu diideuan ku Fillmore East, aula konsér legendaris Lower East Side Bill Graham anu nampilkeun Doors, Janis Joplin, sareng Elton John sareng musisi rock anu berpengaruh ti telat 1960-an dugi ka panutupanana di 1971. Konsep desain mayar. ngajenan ka gedong Fillmore East, anu ngagambarkeun seueur énergi sareng karakter Désa Wétan.Sémah turun ka réstoran ku cara tangga logam panjang nu karasaeun kawas ngewa seuneu antara dua wangunan Désa Wétan, kalawan témbok bata jeung emas dina hiji sisi sarta témbok beton di sisi séjén.Tangga ngungkabkeun kejutan anu pikaresepeun sareng pandangan gancang kana réstoran.cahaya Marquee announces lawang ka bar réstoran, nu balances detil luxe kalawan beton atah jeung lapisan patinaed, méré sémah rasa yén maranéhna téh stepping deui dina jangka waktu nu sarta jadi a / maén bagian tina / dina sajarah New York.Bar panjang, staggered bunderan sabudeureun ambéh sémah bisa ningali silih tur soak up atmosfir sabalikna pilari onto backbar a, bari hiji kanopi overhead boga layar lampu na LED tanda ti Haunts Désa Wétan kawentar.

Ruang makan utama réstoran nyaéta rohangan jangkungna triple sareng témbok plester berlapis sareng gaduh potongan seni utama.Rockwell Grup diondang artis Italia Edoardo Tresoldi pikeun kolaborasi dina konsép pikeun instalasi pikeun spasi kamar makan utama réstoran urang.Tresoldi nyiptakeun Fillmore - patung siling bolong logam ngambang anu nyiptakeun dialog sareng arsitektur réstoran.Patio makan luar karasaeun sapertos palataran anu disumputkeun kalayan hateup anu tiasa ditarik sareng sistem rangka tambaga anu dihias dina pepelakan dina témbok tukang anu masihan rohangan jero ruangan ruangan.

Panempoan parsial ruang makan utama sareng Fillmore - patung siling bolong logam ngambang

Kelompok5

Poster konsér ti Fillmore East ngajajar témbok sareng siling kamar makan pribadi pikeun rasa immersive rock 'n roll.Koridor anu nuju ka kamar jubah sareng kamar mandi neraskeun desain edgy réstoran kalayan pipa tambaga anu kakeunaan sareng pamasangan neon interaktif.

Kelompok6

Panempoan interior tina lift tamu kalayan kaca takterhingga sareng grafis khusus

Kelompok7

Situs wéb:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html

waktos pos: Dec-16-2021

Ninggalkeun Pesen Anjeun