00d0b965

'The Line' Kaajaiban Anyar pikeun dunya

gambar1
MASA DEPAN HIRUP URBAN
THE LINE mangrupikeun révolusi peradaban anu ngutamakeun manusa, nyayogikeun pangalaman hirup urban anu teu kantos kantos aya bari ngajaga alam sakurilingna.Éta ngartikeun deui konsép pangwangunan kota sareng kumaha kota-kota anu bakal datang kedah katingali.
gambar2
Taya jalan, mobil atawa émisi, éta bakal ngajalankeun on 100% énergi renewable sarta 95% lahan bakal dilestarikan pikeun alam.Kaséhatan sareng karaharjaan masarakat bakal diutamakeun tibatan transportasi sareng infrastruktur, teu sapertos kota tradisional.Lebarna ngan 200 méter, tapi panjangna 170 kilométer sareng 500 méter di luhur permukaan laut.
gambar3
THE LINE antukna bakal nampung 9 juta jalma sarta bakal diwangun dina tapak suku ngan 34 kilométer pasagi.Ieu bakal hartosna hiji tapak suku infrastruktur ngurangan, nyieun efisiensi pernah-ditingali dina fungsi kota.Iklim idéal sapanjang taun bakal mastikeun yén warga bisa ngarasakeun alam sabudeureun.Warga ogé bakal gaduh aksés ka sadaya fasilitas dina jarak lima menit leumpang, salian ti rel-speed tinggi - kalayan transit tungtung-ka-tungtung 20 menit.

"THE LINE bakal ngarengsekeun tangtangan anu disanghareupan ku umat manusa dina kahirupan urban ayeuna sareng bakal masihan terang kana jalan alternatif pikeun hirup.Urang teu tiasa malire livability sareng krisis lingkungan anu disanghareupan ku kota-kota dunya urang, sareng NEOM aya di payuneun nyayogikeun solusi anu énggal sareng imajinatif pikeun ngatasi masalah ieu.NEOM mingpin tim anu paling terang dina arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi pikeun ngajantenkeun ideu ngawangun ka luhur janten kanyataan.
Nu Maha Agung
Mohammed bin Salman, Putra Mahkota sareng Pupuhu Déwan Direksi Perusahaan NEOM
gambar4
Kualitas hirup kelas dunya
Dimana hirup pangalusna jeung brightest.Tempat ékspérimén sosial sareng ékonomi anu teu aya tandingan - tanpa polusi sareng kacilakaan lalu lintas - gandeng ku palayanan kaséhatan pencegahan kelas dunya, ku kituna jalma bakal hirup langkung lami.
gambar5
TEMPAT PROTOTIPE USAHA
Diwangun sabudeureun manusa, teu téhnologi.Kota kognitif anu ngaramalkeun sareng ngaréspon kana naon anu urang peryogikeun, sanés sabalikna.Hirup nol-gravitasi bakal hartosna tapak suku kapadetan anu langkung luhur nyiptakeun pangalaman manusa anu langkung saé, sareng kasempetan bisnis énggal.Sakitar 380,000 padamelan bakal didamel ku 2030.
gambar6
SOLUSI LINGKUNGAN TO URBANISME
Lingkungan enol mobil urang mangrupikeun bagian tina sistem transportasi anu 100% sustainable - kalayan polusi enol sareng waktos ngantosan enol.Ngurangan commutes bakal nyieun leuwih waktos keur luang.Henteu mayar biaya sapertos asuransi mobil, BBM sareng parkir hartosna panghasilan disposable langkung luhur pikeun warga.
gambar7
KOMUNITAS inventing mangsa nu bakal datang
Logistik perencanaan téknologi canggih sareng konstruksi modular bakal ngamungkinkeun pangiriman efisien THE LINE.Sareng masarakat bakal hirup caket sareng, sareng harmoni sareng, alam - anu bakal 95% henteu kacekel ku urbanisasi.Kota taman nangtung kami bakal hartosna anjeun ngan ukur dua menit ti alam.
Artikel ti:https://www.neom.com/en-us/regions/theline

waktos pos: Jul-28-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun